Een kunstwerk in opdracht laten ontwerpen?

Product Stijl

Product Kenmerken

Product Voor

Resultaat 1–16 van de 47 resultaten wordt getoond

Exclusieve beelden en sculpturen

Vraag vrijblijvend om meer informatie of een nadere kennismaking
Contact opnemen

Zowel particulieren als bedrijven laten via een kunstopdracht een sculptuur in opdracht maken. Kunstwerken in opdracht ter ere van een nieuw bedrijfsgebouw, een jubileum, verjaardag of als huwelijkscadeau.

Kunstopdracht

Moderne beelden in opdracht voor binnen en buiten

In samenspraak met u creëer ik graag RVS

Kunstopdracht – een beeld of sculptuur van RVS laten maken.

Kunstwerken en sculpturen voor verschillende zakelijke doeleinden zoals awards en kunstwerken als relatiegeschenk, bijvoorbeeld als geschenk bij een bedrijfsjubileum, de overname van een bedrijf of als afscheidscadeau voor een collega.

Ik ontwerp exclusieve sculpturen – klein en groot – als kunstopdracht voor organisaties, bedrijven en instellingen. Bij kunst in opdracht zijn grotere oplages mogelijk.

Voor een verjaardag, jubileum of speciale gebeurtenis maak ik graag een unieke en passende kunst als kunstopdracht

Hoe werkt een kunstopdracht?

Het proces van een RVS kunstwerk ontwerpen

Iedere situatie is anders en uniek – een kunstwerk in opdracht is daarom meestal uniek, anders dan andere.

Een kunstwerk dat in opdracht is gemaakt creëert is een unieke toevoeging voor uw tuin, huis of bedrijf. Als het goed is gedaan is het kunstwerk jarenlang een lust voor het oog. Mede doordat het RVS ook buiten zijn uitstraling en helderheid  behoudt en vrijwel onderhoudsvrij is.

Een kunstwerk in opdracht is niet 1,2,3 gemaakt. Tenminste ik wil graag uw verhalen, uw ideeën en wensen in het kunstwerk vatten. En daarvoor kijk ik graag samen met u wat het beste als ontwerp zou passen. Zodat er een sculptuur ontstaat die voldoet aan uw wensen en verwachtingen. Dat doen we onder het genot van een bakje koffie of thee in mijn atelier of bij u thuis.

Als er na ons gesprek een klik is maak ik meestal vrijblijvend een serie kleine ontwerpen en schetsen van het kunstwerk in opdracht.  Als die aansluiten bij uw verwachtingen en wensen werk ik die verder uit. Eventueel tot een model op ware grootte….

Kleine ontwerpen modellen kunstwerken
Kleine schetsontwerpen in koper voor een kunstopdracht

Mockup – Model op ware grootte

Een mock-up – een proefmodel op ware grootte geeft de mogelijkheid om te zien of het kunstwerk in opdracht de juiste afmetingen en verhoudingen heeft. Door het buiten in de tuin eer te zetten krijgt u een goede indruk van hoe het kunstwerk in opdracht zich buiten verhoudt tot de omgeving.

In deze mock-up kunnen we ter plekke eventueel zaken nog aanpassen, zodat het proefmodel helemaal naar uw zin is. Pas daarna beginnen we het echte werk om kunstwerk van het duurzame RVS te maken. Ook kan daarbij glas, geroest staal of steen als materiaal gebruikt worden.

Kunstopdracht in uitvoering

Ook de uitvoering van uw kunstopdracht doe ik het liefst in overleg en stap voor stap. U ontvangt regelmatig foto’s en video’s van de uitvoering van het kunstwerk. Ook bent u van harte welkom om tijdens het werk een kijkje te komen nemen om zo de vorderingen van uw kunstwerk in opdracht te zien.

Sculptuur bijna klaar

Als we klaar zijn met uw kunstopdracht en het beeld van RVS toonbaar is nodig ik u uit voor een laatste inspectie. Als alles naar uw wens is kunt u het kunstwerk vanaf mijn atelier direct meenemen. Of ik kan het beeld bij u komen plaatsen.

Plaatsen van het kunstwerk in opdracht

Als u liever heeft dat ik de kunstopdracht kom plaatsen kan dat. Dan spreken we hiervoor een datum  en vergoeding af.

Kunst in opdracht mogelijkheden

Als kunstenaar werk ik meestal in opdracht. De meeste kunstwerken op deze website zijn in kunstopdrachten van particulieren, bedrijven of overheden. Meestal gebruik ik als materiaal voor sculpturen RVS 316. Maar op verzoek kan ik met glas, brons en cortenstaal beelden maken.

Voor een kunstopdracht werk ik graag met RVS omdat het een mooi strak materiaal is, duurzaam, sterk en vrijwel onderhoudsvrij. Ook na jaren buiten blijft het mooi.

Wat voor kunstopdracht het ook is, het leidt altijd tot een uniek en bijzonder kunstwerk dat een aanwinst is voor uw tuin, woning of bedrijf.

Op de website ziet u wat er zoal mogelijk is met kunst in opdracht. Elke kunstopdracht voer  ik in eigen beheer uit. Er wordt altijd met aandacht en toewijding aan gewerkt. Ik ben  gedreven om een kwalitatief en exclusief kunstwerk te maken.

Voorbeelden kunstopdrachten

Bekijk de voorbeelden van kunstopdrachten op deze website, graag hoor ik van u wat u aanspreekt en mooi vindt. Samen met u zal ik er zorgen dat de kunstopdracht naar eer en geweten zo goed mogelijk

Meer zien of eens kennismaken?

Wilt weten wat er voor uw situatie zoals mogelijk is? Graag maak ik vrijblijvend kennis met u. Ik luister dan aandachtig naar uw wensen omtrent een modern en/of abstract sculptuur van rvs. Graag maak ik vrijblijvend een aantal schetsen en ontwerpen.

Kijkt u ook eens rond op deze website voor inspiratie.

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u mij bellen op 06-49351338. Of stuur een e-mail naar info@jeroenstok.com

Ik hoor graag van u!

kunstenaar Jeroen Stok
Jeroen Stok – kunstenaar