RVS sculpturen voor organisaties

Productcategorieën

Product Stijl

Product Kenmerken

Resultaat 1–16 van de 48 resultaten wordt getoond

Exclusieve beelden en sculpturen

Vraag vrijblijvend om meer informatie of een nadere kennismaking
Contact opnemen

RVS beelden voor bedrijven en organisaties

RVS beelden voor bedrijven

Kunst in opdracht van bedrijven en organisaties. Kunstenaar Jeroen Stok ontwerpt mooie toegankelijke monumentale kunstwerken die passen bij uw organisatie en locatie.

Goede toegankelijke presentaties van de ontwerpen aan de toekomstige gebruikers en omwonenden voorkomen procedures achteraf. Daarmee heb ik ruime ervaring evenals het werken binnen het budget en de tijdsplanning.

Meer zien of kennismaken?

Graag maak ik vrijblijvend kennis met u. Voor een vrijblijvend gesprek kunt u mij bellen op 06-49351338. Of stuur  een e-mail naar info@jeroenstok.nl.

kunstenaar Jeroen StokJeroen Stok – kunstenaar

 

RVS kunstwerken voor bedrijven en organisaties  van RVS

Mijn kunstwerken voor bedrijven en organisaties van ROESTVAST STAAL  worden gelast en geschuurd en vaak ook nog gepolijst tot ze glimmen en weerspiegelen als een spiegel. Dat geeft een gevoel van perfectie en exclusiviteit. Moderne kunstwerken voor bedrijven en organisaties van RVS kunnen zeer uiteenlopende ontwerpen zijn. Een beeld voor bedrijven en organisaties van ROESTVAST STAAL  is geschikt voor binnen en buiten, voor privé of zakelijke toepassingen. De afmetingen van RVS beelden kunnen verschillen van klein tot monumentaal.

Hoe ontwerp ik een sculptuur voor bedrijven en organisaties in opdracht?

Bij het ontwerpen van een beeld voor bedrijven en organisaties maak ik altijd eerst kennis met u -de opdrachtgever. Bij een kopje koffie of thee hoor ik graag uw wensen en ideeën voor het kunstwerk. Dat kan in mijn atelier of als u dat liever heeft bij u op locatie. Misschien weet u al wat u wilt en heeft u een concreet idee en ontwerp in gedachten? Ook dan hoor ik graag wat uw ideeën en wensen zijn en dan denk ik actief mee hoe we dat het beste zouden kunnen realiseren.

Beelden voor bedrijven en organisaties – kleine voorbeelden

Als er een klik is maak ik vrijblijvend een aantal schetsen en ontwerpen voor sculptuur voor u of uw organisatie. Wat we in het eerste gesprek bespraken probeer ik in de ontwerpen te verbeelden.

Na een week of 4 a 6 nodig ik u uit om de ontwerpen te komen bekijken. Vanzelfsprekend kunt u dan andere belangstellenden mee nemen naar mijn atelier.

Kleine schetsontwerpen

Meestal zijn er een of twee ontwerpen die er gelijk uitspringen. Die direct al de voorkeur hebben. Het uiteindelijke ontwerp wordt vaak een combinatie van elementen uit deze favorieten.

Ontwerp op ware grootte

Soms maak ik op verzoek van de opdrachtgever eerst nog een mockup – een proefmodel van het ontwerp op ware grootte. Dat biedt de gelegenheid om te zien of het kunstwerk de juiste afmetingen en verhoudingen heeft. Ook kunt u zien of het kunstwerk met deze afmetingen buiten ook nog de gewenste impact heeft. Aan dit model op ware grootte kunnen we ter plekke nog een en ander wijzigen, totdat het naar uw zin is. Zodra dat het geval is kunnen we beginnen met het werk aan het definitieve kunstwerk van RVS.

Stapsgewijze uitvoering van kunstwerk

Ook de realisatie van het kunstwerk doe ik het liefst stap voor stap. Daarbij houd ik u voortdurend op de hoogte. Zo bespreek ik telefonisch de voortgang en ontvangt u regelmatig foto’s en video’s van de stand van zaken. U bent welkom om in de werkplaats de vorderingen van het kunstwerk te komen bekijken.

Ik zorg er voor dat alles volgens afspraak gebeurt. Aan stress, haastwerk en “grote stappen snel thuis”  doe ik principieel niet. 

Immers het moet een mooi sculptuur voor bedrijven en organisaties worden waar u jarenlang plezier van zult hebben.  Het beeld moet lange tijd blijven staan en ook mooi blijven. Daarom moet het goed en duurzaam uitgevoerd worden. Veel bedrijven en organisaties vinden deze manier van werken prettig.

Als het kunstwerk klaar is

Nodig ik u uit om in de werkplaats te komen kijken of alles volgens afspraak is gedaan. En als u tevreden bent spreken we af wanneer ik het kunstwerk kan komen plaatsen.

Plaatsen van het sculptuur

Vanzelfsprekend gaat het plaatsen van het kunstwerk in goed overleg met de opdrachtgever.

Mogelijkheden van een kunstwerk in opdracht voor organisaties

Als kunstenaar ontwerp ik unieke kunstwerken voor bedrijven en organisaties en beelden van verschillende materialen. Meestal gebruik ik ROESTVAST STAAL , maar op verzoek kan ook glas, brons en cortenstaal gebruikt worden.

Voor een beeld in opdracht gebruik graag RVS omdat het materiaal duurzaam is, strak, stralend en blijvend mooi is.

Maar waar uw voorkeur ook naar uitgaat, er ontstaat altijd een uniek kunstwerk voor bedrijven en organisaties. Anders en bijzonder van vorm en materiaal.

Omdat metaal en RVS zo goed bewerkbaar zijn, kan er veel. Op de website ziet u meerdere voorbeelden van wat er zoal mogelijk is. Elke sculptuur maak ik in eigen beheer met alleen toegewijde vakmensen die net zo gedreven zijn als ik om een zo goed en zo mooi mogelijk kunstwerk te leveren.

Materialen

Deze materialen gebruik ik het meest voor figuratieve beelden en kunstwerken

  • RVS 316 (inox)
  • Glas
  • Brons
  • Cortenstaal

Met deze duurzame materialen kan ik exclusieve vormen realiseren, waarmee een uniek en duurzaam kunstwerk ontstaat. Ik gebruik alleen de beste kwaliteit materiaal.