Bloemensculpturen en tulpenbeelden

Productcategorieën

Product Stijl

Product Voor

Toont alle 15 resultaten

Exclusieve beelden en sculpturen

Vraag vrijblijvend om meer informatie of een nadere kennismaking
Contact opnemen

Een tulpenbeeld of sculptuur van een andere bloem

Een kunstwerk van RVS van een bloem (tulp, lelie etc.) is blijvend mooi en onderhoudsarm. Het is een origineel en uniek cadeau dat een blijvende indruk maakt.

Bloemenbeelden van RVS in verschillende soorten en afmetingen.

RVS bloemenbeeld lelie
RVS bloemenbeeld lelie

Bloemen verbeelden schoonheid en zijn kleurrijk. Daarom worden ze al van oudsher toegepast in de kunst.  Hieronder enkele voorbeelden van bloemenbeelden en sculpturen met als thema bloemen.

Mogelijkheden

Als kunstenaar ontwerp ik unieke kunstwerken en beelden van verschillende onderwerpen waaronder bloemen. Dat kan gestileerd of abstract.  Voor een bloemenbeeld als geschenk of award gebruik ik vaak RVS omdat dit materiaal mooi en duurzaam is en een exclusieve uitstraling heeft.

Elke bloemensculptuur maak ik in eigen beheer met toegewijde vakmensen die net als ik gedreven zijn om een zo goed en zo mooi mogelijk kunstwerk te maken.

Bloemenbeeld

Geschenken voor jarigen of jubilarissen verschillen enorm. Vaak zijn het beelden rond thema ’s van felicitatie. Bloemen passen daar goed bij.

En ook in een tuin horen bloemen! ‘Plant’ een unieke bloemenkunstwerk die niemand anders heeft! Met een gestileerde bloemenbeeld van RVS verrast u bezoekers. Met een rvs tulp, lelie of een andere bloem is uw tuinbeeld een bijzondere toevoeging en een exclusieve aankleding van uw tuin.

Bloemenbeelden

Al in de Griekse oudheid werden bloemen en bladeren gebruikt als inspiratiebron voor kunstwerken. Het blad van de acanthus speelt sinds de oudheid in de ornamentiek een belangrijke rol. Stap met een exclusief en modern bloemenbeeld van in RVS in deze eeuwenoude traditie. Een tuinbeeld dat een ware aanwinst voor uw huis, tuin of organisatie is.

Duurzaam

Een bloemenbeeld van rvs is duurzaam en vergt eigenlijk geen onderhoud op af en toe schoonmaken na. Het is natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak, maar sculpturen en kunstwerken van RVS ogen mooi, strak en hebben een exclusieve moderne uitstraling.

Materialen

Deze materialen gebruik ik het meest voor geschenken in de vorm van beelden en sculpturen

  • RVS 316 (inox)
  • Glas
  • Brons
  • Cortenstaal

Met deze duurzame materialen realiseer ik mooie bloemenbeelden, unieke en persoonlijke objecten van de beste materialen.

Kennismaken?

Heeft u interesse in een kunstwerk of een bloemenbeeld van RVS? Graag hoor ik uw ideeën en wensen. Als er een klik is waarbij u het gevoel heeft dat ik de aangewezen persoon ben om voor u een bloemenbeeld te ontwerpen ga ik aan de slag met het maken van een aantal vrijblijvende ontwerpen.

Ook als u nog geen idee heeft hoe een kunstwerk of sculptuur voor u of uw organisatie eruit moet komen te zien denk ik graag met u mee! Kijk ook eens rond op deze website voor inspiratie.

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u mij bellen op 06-49351338. Of stuur  een e-mail naar info@jeroenstok.nl.

kunstenaar Jeroen Stok
Jeroen Stok

 

Bloemen beelden

Mijn beelden van RVS worden gelast en geschuurd en vaak ook nog gepolijst tot ze glimmen als een spiegel. Dat geeft een gevoel van perfectie en exclusiviteit. Moderne beelden van RVS kunnen zeer uiteenlopende ontwerpen zijn waaronder bloemen. Een bloemen sculptuur van RVS is geschikt voor binnen en buiten, voor privé of zakelijke toepassingen.
De afmetingen van deze RVS bloemen kunstwerken kunnen variëren van heel klein tot monumentaal groot.

Bloemen beeldhouwkunst

Schilderkunst gebruikt slechts 2 dimensies en alleen wat verf om ideeën en emoties uit te drukken te geven. Beeldhouwkunst daarentegen heeft heel wat meer nodig; het is veel stoffelijker. Aardse materialen als steen en metaal zijn letterlijk zwaar, weerbarstig en gebruiken alle drie de dimensies. Alle beeldhouwkunst of het nu abstracte beelden betreft of een figuratief bloemensculptuur is 3-dimensionaal. Dat geldt zowel voor wandplastieken als vrijstaande beelden in de ruimte.

Bloemen sculptuur

Bloemenbeelden hebben een uitgangspunt in de figuratieve wereld (bloemen of planten) dat ook  geabstraheerd kan worden. Een goed bloemen kunstwerk en sculptuur intrigeert en is een plezier om naar te kijken.