Kunstwerken voor jarigen of jubilarissen

Productcategorieën

Product Stijl

Product Kenmerken

Resultaat 1–16 van de 39 resultaten wordt getoond

Exclusieve beelden en sculpturen

Vraag vrijblijvend om meer informatie of een nadere kennismaking
Contact opnemen

RVS sculptuur als geschenk

kievit sculptuur aan het water

Verras een jarige of jubilaris met een uniek en modern kunstwerk van RVS of een beeld voor in de tuin. Origineler kan haast niet. Een modern beeld van RVS of Inox is onderhoudsvrij en is blijvend mooi – ook buiten in de tuin of op terras.

Een sculptuur of beeld als geschenk voor jarigen of jubilarissen.

Een kunstwerk van RVS is een origineel en exclusief cadeau dat indruk maakt. Een plezier voor het oog en daarmee een blijvende herinnering – dagelijks in het zicht en blijvend mooi en onderhoudsarm.

Ontdek hoe een RVS kunstwerk als geschenk voor jarigen tot stand komt

Ieder mens is verschillend en uniek – daarom probeer ik altijd iets speciaals en unieks te ontwerpen als er een verzoek komt voor een beeld voor en jarige of een jubilaris Een RVS  kunstwerk origineel en uniek.

Echter, een abstract of figuratief kunstwerk als geschenk is niet zomaar gemaakt. Ik doe mijn uiterste best om uw verhalen, uw ideeën en wensen in het moderne kunstwerk van RVS te vatten. Ik hoor graag wat uw wensen en ideeën omtrent een kunstwerk zijn. Samen kijken we wat het beste zou passen als kunstwerk dat wordt gegeven.

Liefst maak ik een abstract of figuratief kunstwerk als geschenk voor een jarige of jubilaris dat past bij de ontvanger. Bovendien zal het kunstwerk een bijzondere plek maken waar het ook gezet wordt. Het RVS is zo goed als onderhoudsvrij en blijvend mooi; ook na jaren behoudt het geschenk daarmee zijn uitstraling en helderheid.

Op basis van ons gesprek maak ik een serie kleine ontwerpen of schetsen van het te ontwikkelen kunstwerk/geschenk voor de jarige of jubilaris.

Omdat RVS zo goed bewerkbaar is biedt dit veel mogelijkheden. Op deze website kunt u voorbeelden zien van verschillende mogelijkheden. Elke sculptuur van RVS voor maak ik in eigen beheer en er werken alleen toegewijde vakmensen aan. Met deze mensen werk ik al jaren samen. Zij zijn net als ik gedreven om een zo goed en zo mooi mogelijk kunstwerk voor de jarige of jubilaris te maken.

Vogels, bloemen, harten of abstract?

Geschenken voor jarigen of jubilarissen kunnen verschillen, zoals mensen verschillende smaken hebben.  Vaak zijn het beelden rond thema ’s van vogels (vrijheid, vleugels uitslaan), harten (liefde, bruiloften of zoveel jaar getrouwd), bloemen (tot bloei komen, een bloemetje geven) en abstracte heldere vormen.

Materialen

Deze materialen gebruik ik het meest voor geschenken in de vorm van beelden en sculpturen

  • RVS 316 (inox)
  • Glas
  • Brons
  • Cortenstaal

Met deze duurzame materialen kan ik mooie geschenken en awards realiseren, waardoor een uniek en persoonlijk object ontstaat. Ik gebruik alleen de beste kwaliteit materiaal.

Kennismaken?

Graag maak ik met u kennis. In een vrijblijvend gesprek luister ik aandachtig naar wat u wilt vertellen, uw ideeën en wensen. Als er een klik is waarbij u het gevoel heeft dat ik de aangewezen persoon ben om het kunstwerk voor u te maken ga ik voor u aan de slag met het maken van een aantal ontwerpen.

Ook als u nog geen idee heeft hoe een kunstwerk of sculptuur voor u of uw organisatie eruit moet komen te zien denk ik graag met u mee! Kijk ook rond op deze website voor inspiratie.

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u mij bellen op 06-49351338. Of stuur  een e-mail naar info@jeroenstok.nl.

kunstenaar Jeroen Stok
Jeroen Stok