Abstracte sculpturen

Productcategorieën

Product Stijl

Product Voor

Resultaat 1–16 van de 31 resultaten wordt getoond

Exclusieve beelden en sculpturen

Vraag vrijblijvend om meer informatie of een nadere kennismaking
Contact opnemen

RVS kunstopdracht-prive tuin

Abstracte sculpturen van RVS met een moderne en strakke uitstraling.

Met oog voor detail

Bekijk deze gestileerde abstracte RVS beelden, waarbij sierlijkheid en beweging centraal staan. Alle sculpturen zijn in eigen beheer gemaakt met oog voor detail. Vooral abstracte beelden met thema’s als “Wave” of “hart” zijn populair bij liefhebbers van abstracte sculpturen van RVS. Ieder abstract kunstwerk is uniek en anders.  Abstracte beelden met een thema’s als liefde en groei zijn vaak geliefd als huwelijksbeeld of als een jubileumgeschenk.

Een abstract RVS kunstwerk of sculptuur ontwerpen

Een abstract RVS kunstwerk ontwerp ik graag met uw wensen in het achterhoofd. Zo kan ik een uniek en persoonlijk kunstwerk voor u of uw organisatie ontwerpen..

Strakke abstracte beelden van RVS

RVS is een ideaal materiaal voor strakke gestileerde heldere vormen die exclusiviteit uitstralen. Lichte bijzondere kunstwerken die een luxe uitstraling en perfecte afwerking hebben.

Hoe gaat het ontwerpen van een abstracte sculptuur in zijn werk?

Eerst maak ik een serie schetsen en kleine modellen. De beste daarvan werk ik verder uit tot uiteindelijk een ontwerp op ware grootte.

Ook het maken van de sculptuur gaat stapje voor stapje. Als dit in opdracht gebeurt informeer ik regelmatig over de stand van zaken en stuur u foto’s en video’s van de vorderingen toe. In de werkplaats kunt u de voortgang komen bekijken. Zo gebeurt als volgens uw wensen en volgens plan. Aan stress en overhaaste beslissingen doe ik liever niet. Ik zeg altijd: je kunt het maar één keer goed doen.

Het abstracte kunstwerk moet lange tijd mee en dan wilt u (en ik) wel dat het mooi en goed  blijft.

Het is een misschien wat ongebruikelijke manier van werken, maar veel mensen vertellen me dat ze het een prettig tempo vinden.

Modern Kunstwerk/ abstract beeld van Inox

Als de abstracte sculptuur van RVS klaar is vind ik het prettig als u een laatste keer wilt komen kijken. Een laatste inspectie om er zeker van te zijn dat alles naar volle tevredenheid is uitgevoerd.

Abstract

Een beeld met het thema “wave” is populair en geliefd. Juist de gestileerde en abstracte, strakke vormgeving maken het voor veel mensen interessant.

De betekenis van een abstract sculptuur is voor iedereen anders en dat maakt het juist zo interessant. Een abstracte RVS beeld dat vragen oproept wordt daarom regelmatig gekozen. Daarnaast staat het RVS kunstwerk met strakke lijnen symbool voor helderheid, en tot de essentie komen. Dat maakt abstracte kunstwerken  voor een select publiek zo geliefd.

Doordat moderne materialen als RVS zo goed bewerkbaar zijn, kan tegenwoordig vrijwel elke vorm wel gemaakt worden. Op deze website ziet u voorbeelden van wat zoal mogelijk is.

Interesse om eens een kijkje te komen nemen in mijn atelier en nader kennis te maken?

Als u interesse heeft in een vrijblijvende kennismaking dan bent u van harte welkom om in mijn atelier de mogelijkheden voor een abstract kunstwerk van RVS vrijblijvend te bespreken. Kijkt u ook rond op deze website voor inspiratie.

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u mij bellen op 06-49351338. Of stuur  een e-mail naar info@jeroenstok.com.

kunstenaar Jeroen Stok

Jeroen Stok