RVS sculptuur in opdracht

7.000

‘Circle of life’

Abstracte moderne RVS sculptuur

  • Titel: “Circle of life”
  • Oplage: limited
  • Afmetingen: 200 cm hoog
  • Materiaal: RVS
  • Afwerking: ruw
  • Toepassing: buiten
  • Type: kunstopdracht, monumentaal, modern, abstract
  • Inclusief: certificaat van echtheid
Informatie aanvragen

Beschrijving

“Circle of life” RVS kunstopdracht

modern rvs sculptuur in tuin
RVS sculptuur “Circle of life”

Een RVS sculptuur uit gebogen massieve buizen die een ruimtelijke ervaring geven. Het beeld ziet er van iedere hoek anders uit. Dit ontwerp kwam in overleg met opdrachtgevers tot stand. Het is een geschenk voor een verjaardag en verbeeldt de verschillende cycli en fases in het leven. Verschillende levenslijnen waarbij je soms samen met iemand opgaat en later weer afstand neemt om weer nieuwe lijnen te ontmoeten. Het kunstwerk is bewust wat ruw afgewerkt omdat niet alles altijd even gladjes verloopt in het leven. De voet, een zware cortenstalen sokkel, zal in de loop van de tijd qua kleur nog verdiepen, terwijl het RVS helder en stralend blijft. Het kleurcontrast tussen kunstwerk en sokkel zal nog iets groter worden.

Het kunstbeeld komt in de parkachtige tuin met uitzicht op de horizon te staan. Het beeld is zo gemaakt dat het de elementen die daar vrij spel hebben kan weerstaan.

Reacties

“Prachtig, heel mooi geworden!!!!”

“Wij zijn super trots op het prachtige kunstwerk!!”


Extra informatie

Stijl

, , ,

Voor

,

Kenmerken

Beschrijving

“Circle of life” RVS kunstopdracht

modern rvs sculptuur in tuin
RVS sculptuur “Circle of life”

Een RVS sculptuur uit gebogen massieve buizen die een ruimtelijke ervaring geven. Het beeld ziet er van iedere hoek anders uit. Dit ontwerp kwam in overleg met opdrachtgevers tot stand. Het is een geschenk voor een verjaardag en verbeeldt de verschillende cycli en fases in het leven. Verschillende levenslijnen waarbij je soms samen met iemand opgaat en later weer afstand neemt om weer nieuwe lijnen te ontmoeten. Het kunstwerk is bewust wat ruw afgewerkt omdat niet alles altijd even gladjes verloopt in het leven. De voet, een zware cortenstalen sokkel, zal in de loop van de tijd qua kleur nog verdiepen, terwijl het RVS helder en stralend blijft. Het kleurcontrast tussen kunstwerk en sokkel zal nog iets groter worden.

Het kunstbeeld komt in de parkachtige tuin met uitzicht op de horizon te staan. Het beeld is zo gemaakt dat het de elementen die daar vrij spel hebben kan weerstaan.

Reacties

“Prachtig, heel mooi geworden!!!!”

“Wij zijn super trots op het prachtige kunstwerk!!”


Andere suggesties…