Hart Sculpturen met thema liefde

Productcategorieën

Product Stijl

Product Voor

Toont alle 8 resultaten

Exclusieve beelden en sculpturen

Vraag vrijblijvend om meer informatie of een nadere kennismaking
Contact opnemen

RVS sculptuur van een hart

Hierboven  ziet enkele voorbeelden van beelden en sculpturen waarin (vaak op subtiele wijze) het thema hart is verwerkt. Meestal is het hart onder een bepaalde hoek zichtbaar. Hierdoor valt het kunstwerk op meerdere manieren te interpreteren. Een sculptuur dat vragen oproept.

 

Hartenbeeld – Hart sculpturen

Een hart staat symbool voor liefde en is daarom een veel gekozen element voor RVS beelden . Persoonlijk houd ik het meeste van een beeld dat alleen onder een bepaalde hoek als een hart oogt.

Een RVS hart kunstwerk ontwerpen

Een kunstwerk met het thema hart, omarming of liefde in opdracht maak ik graag met uw wensen in het achterhoofd. Zo kan ik een uniek en persoonlijk kunstwerk voor u of uw organisatie ontwerpen..

Strakke vormen van RVS

RVS is een ideaal materiaal voor strakke gestileerde beelden van harten . Heldere kunstwerken die een luxe uitstraling en perfecte afwerking hebben.

Hoe gaat het ontwerpen van een hartsculptuur in zijn werk?

Eerst maken we vrijblijvend kennis met elkaar. Met een vers bakje koffie of thee bespreken we uw wensen voor een kunstwerk van een hart of het thema liefde en bekijken we een aantal voorbeelden.

Kleine modellen – ontwerpen RVS sculptuur

Als er een klik is maak ik na ons gesprek vrijblijvend schetsen en aantal kleine modellen voor het kunstwerk met als thema hart.

Kleine ontwerpen modellen kunstwerken
Kleine schetsontwerpen voor een beeld met het thema hart of omarming

Hart Sculptuur van RVS maken stap voor stap

Ook het maken van een sculptuur gaat stapsgewijs. Regelmatig informeer ik u over de stand van zaken; en ontvangt u foto’s en video’s van de voortgang.

Ook bent u welkom om in de werkplaats de vorderingen te komen bekijken. Zo gebeurt alles volgens uw wensen en volgens plan.

Het kunstwerk moet lange tijd mee en dan wilt u (en ik) wel dat het mooi en goed blijft.

Modern hart Kunstwerk/hartenbeeld van Inox

Als de hart-sculptuur van RVS klaar is vind ik het prettig als u een laatste keer wilt komen kijken. Een laatste inspectie om er zeker van te zijn dat alles naar volle tevredenheid is uitgevoerd.

Hart

Een beeld met het thema “liefde”, “omarming” of “hart is populair . Juist de wat gestileerde en abstracte, strakke vormgeving maken het voor veel mensen interessant. Harten worden regelmatig gekozen omdat ze symbool staan voor liefde.

Dankzij  moderne technieken en doordat RVS zo goed bewerkbaar is, kan er erg veel qua vormgeving. Kijk op deze website naar wat er zoal mogelijk is.

Interesse om eens kennis te maken?

Als u interesse heeft in een vrijblijvende kennismaking dan bent u van harte welkom om de mogelijkheden voor een hart kunstwerk van RVS vrijblijvend te verkennen. Kijkt u ook rond op deze website voor inspiratie.

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u mij bellen op 06-49351338. Of stuur  een e-mail naar info@jeroenstok.com.

kunstenaar Jeroen Stok

Jeroen Stok