Awards voor bedrijven en organisaties

Product Stijl

Product Kenmerken

Product Voor

Toont alle 10 resultaten

Exclusieve beelden en sculpturen

Vraag vrijblijvend om meer informatie of een nadere kennismaking
Contact opnemen

Mooie & unieke awards, trofeeën en prijzenbeelden van rvs, brons of glas inclusief tekst gravure.

uitreiking golden tulip relatiegeschenk award

voor organisaties als KNLTB, Prins Bernard Cultuurfonds, VU Amsterdam, CG-Raad, VNSI, IWR & Cacao de Zaan

Loftrompetjes voor Stichting Sonate

Stichting Sonate reikt ieder jaar een loftrompetje uit aan een persoon die zich inspant om anderen op onbaatzuchtige wijze te helpen. Bekijk meer foto’s over deze award.

Ondernemingsverkiezing Noord-Holland – gouden tulp

award prijs gouden tulp. De ondernemensverkiezing van Noord Holland werd gewonnen door Fabian Nagtzaam etc. Bekijk meer foto’s over deze award

Wellness award – Veluwse Bron

wellness award prijzenbeeldOm de wellness branche nadrukkelijk in de schijnwerpers te zetten organiseerde Wellness.nl de verkiezing van de Wellness Award 2016. De prijs werd uitgereikt door Olympisch schaatskampioene Marianne Timmer & beauty en ant-aging expert Dorien Schonenberg aan Hester van den Bos van de Veluwse Bron. Lees meer over de wellness award.

KNLTB – zwarte tulp award

award trofee KNLTB Nederlandse Tennis BondIn opdracht van de Nederlandse Tennis bond (KNLTB) ontwierp ik deze award. De gestileerde zwarte tulp award wordt jaarlijks uitgereikt in verschillende categorieën zoals tennisser van het jaar, meest veelbelovende talent, beste tennisvereniging van het jaar etc. Lees meer over de KNLTB award.

Wim Timmers Ontwerpersprijs – VNS Timmersprijs

Wim Timmers Ontwerpersprijs Award VNSI Wim TimmersprijsDe Wim Timmers Ontwerpersprijs (voorheen VNSI Wim Timmersprijs) brengt de creativiteit en innovatiekracht van Nederlandse maritieme ontwerpers onder de aandacht bij een breed publiek. De award bestaat uit een fraaie RVS sculptuur. Lees meer over de Wim Timmers Ontwerpersprijs.

Award “On Wings of” VU

Het University Research Chair programma van de VU Amsterdam is een zeer prestigieuze hoogleraar benoeming. Ter ere van de benoeming gaf de VU opdracht tot dit kunstwerk. Het symboliseert de academische ladder én is een speelse verwijzing naar het beeldmerk van de VU. Lees meer over de Award voor de VU .

Prins Bernard Cultuurprijs

lelyprijs-award-prins-bernard-cultuurfonds”Een pluim op je hoed!” – Een pluim voor de vrijwilliger die van Prins Bernard Cultuurfonds deze onderscheiding ontvangt. Het prijsbeeld “De Lelyprijs” wordt jaarlijks uitgereikt. De award symboliseert niet alleen een gestileerde pluim, maar ook de veerkracht die een vrijwilliger moet hebben. Lees meer over de Prins Bernard Cultuurprijs.

cg-raad ieder(in) gehandicaptenraad

Fakkelprijs – Gehandicapten raad
award prijzenbeeld gehandicapten raad CG-Raad Ieder(in)De fakkelprijs is een award die wordt uitgereikt aan personen die zich verdienstelijk hebben gemaakt op het gebied van toegankelijkheid voor mensen met een handicap. De drie verschillende vlammen van de fakkel verbeelden de verschillende manier waarop mensen hieraan invulling geven. Lees meer over de Fakkelprijs

In opdracht ontworpen awards, trofeeën en prijzenbeelden voor organisaties en bedrijven

Kennismaken?

Graag maak ik vrijblijvend met u kennis. Ik luister dan aandachtig naar uw verhaal en wensen.

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u mij bellen op 06-49351338. Of stuur  een e-mail naar info@memorabel.nl.

grafkunstenaar Jeroen Stok
Beeldhouwer – RVS kunstenaar Jeroen Stok