Dierenbeelden van RVS

Productcategorieën

Product Stijl

Product Voor

Toont alle 12 resultaten

Exclusieve beelden en sculpturen

Vraag vrijblijvend om meer informatie of een nadere kennismaking
Contact opnemen

RVS Vogel- en dierenbeelden

RVS-sculptuur -kievit-dierenbeeld-aan-het-water-zeewolde
RVS dierenbeeld- Kievit aan het water Zeewolde

Moderne sculpturen van dieren en vogels.

Of het nu om een kievit, valkje, vos, zwaan of walvis gaat: in ieder dierenbeeld probeer ik de essentie van het dier te verbeelden in een zo helder mogelijke vorm.

Het roestvast staal wordt geschuurd en bewerkt totdat het kunstwerk letterlijk een blikvanger wordt.

Een dierensculptuur of vogelbeeld als geschenk.

Een dierenbeeld van RVS van een vogel (kievit, zwaan, valk, puttertje etc,) is blijvend mooi en onderhoudsarm. Het vogelbeeld is een origineel en uniek cadeau dat een blijvende indruk maakt.

Mogelijkheden

Als kunstenaar ontwerp ik unieke dierensculpturen en vogelbeelden. De meeste sculpturen met een dier als onderwerp maak ik gestileerd en/of abstract.  Een dierenkunstwerk van een vogel of een ander wordt regelmatig als geschenk of award gegeven, of als tuinbeeld gebruikt. Als materiaal gebruik ik meestal RVS.  Omdat dit materiaal mooi en helder oogt en duurzaam is, ook buiten mooi blijft en weinig onderhoud vergt.

Dierenbeeld of vogelsculptuur

Dierenbeelden of vogelsculpturen hebben een uitgangspunt in de figuratieve wereld dat ook  geabstraheerd kan worden. Een goed dieren- of vogelkunstwerk is een aanwinst voor uw tuin, woning of organisatie.

Uniek dierenbeeld

Waar u ook voor kiest, er ontstaat altijd een uniek kunstwerk. Anders en bijzonder van vorm en materiaal.

Omdat metaal en RVS zo goed bewerkbaar zijn, kan er veel. Op de website ziet u meerdere voorbeelden van wat er zoal mogelijk is. Elke sculptuur maak ik in eigen beheer en er werken alleen toegewijde vakmensen aan. Met deze mensen werk ik al jaren samen. Zij zijn net als ik gedreven om een zo goed en zo mooi mogelijk kunstwerk te maken.

Vogels of dieren?

Geschenken voor jarigen of jubilarissen verschillen enorm. Vaak zijn het beelden rond thema ’s van felicitatie en start van een nieuwe fase. Vogels als symboolvoor vrijheid en vleugels uitslaan passen daar goed bij.

Materialen

Deze materialen gebruik ik het meest voor geschenken in de vorm van beelden en sculpturen

  • RVS 316 (inox)
  • Glas
  • Brons
  • Cortenstaal

Met deze duurzame materialen kan ik mooie beelden van vogels en awards realiseren, waardoor een uniek en persoonlijk object ontstaat. Ik gebruik alleen de beste kwaliteit materiaal.

Benieuwd en eens kennismaken?

Graag maak ik met u kennis. In een vrijblijvend gesprek luister ik aandachtig naar wat u wilt vertellen, uw ideeën en wensen. Als er een klik is waarbij u het gevoel heeft dat ik de aangewezen persoon ben om het kunstwerk voor u te maken ga ik voor u aan de slag met het maken van een aantal ontwerpen.

Ook als u nog geen idee heeft hoe een kunstwerk of sculptuur voor u of uw organisatie eruit moet komen te zien denk ik graag met u mee! Kijk ook rond op deze website voor inspiratie.

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u mij bellen op 06-49351338. Of stuur  een e-mail naar info@jeroenstok.nl.

kunstenaar Jeroen Stok
Jeroen Stok