Tuinbeelden

Moderne tuinbeelden van RVS moderne tuinbeelden

Prachtige tuinbeelden van RVS verfraaien uw tuin op een unieke wijze. Van kleine beeldjes tot monumentale kunstwerken die uw tuin verfraaien.

Resultaat 1–12 van de 36 resultaten wordt getoond

Laat sidebar zien

Tuinbeelden

Moderne en gestileerde RVS tuinbeelden passen in vrijwel iedere tuin. Abstracte beelden of beelden met een thema als bloemen, dieren of vogels uitgevoerd in een exclusieve kwaliteit. Al het gebruikte RVS is van de hoogste kwaliteit (RVS 316). De afwerking van het RVS kan op verschillende manieren (van mat geglaspareld tot gepolijst als een spiegel)

Grote of kleine tuin met kunst

Ook in een relatief kleine tuin kan heel geschikt zijn voor kunstwerken. Door struiken en bloemen kunnen kleinere intieme plekjes creëren waar een klein beeldje een verrassend  effect kan hebben. In grotere tuinen met lange zichtlijnen kan een RVS sculptuur een markant punt vormen. Uitgelicht met eenvoudige tuinspots kan een tuinbeeld zelfs in het donker nog iets bijzonders aan uw tuin toevoegen.

RVS tuinbeeld met verlicht

RVS tuinbeeld met twee eenvoudige spots uitgelicht

Kunst in de tuin

In een tuin is het spannend om te zien hoe natuur en kunst elkaar ontmoeten.  Denk aan RVS tuinbeelden in de sneeuw of het RVS oplichtend op een grauwe grijze dag in de herfst. Elk seizoen, elk tijdstip van de dag heeft ander licht en andere omstandigheden en geeft een eigen sfeer aan het kunstwerk.

kunstwerk in de tuin - vogel in de sneeuw

Kennismaken?

Graag maak ik vrijblijvend kennis met u. Ik luister dan aandachtig naar uw wensen. Kijkt u ook rond op deze website voor inspiratie.

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u mij bellen op 06-49351338. Of stuur  een e-mail naar info@jeroenstok.com

kunstenaar Jeroen Stok

Jeroen Stok