Wellness Award 2016

Prijs uitreiking 

Op 12 mei 2016 ontving Wellness Resort de Veluwse Bron de Wellness Award 2016. Bij het ontwerp van het kunstwerk heb ik me laten leiden door het woord 'wellness' in combinatie met de praktische toepassing daarvan. 'Well' oftewel 'bron' staat voor het water waarin je kunt baden, maar ook, meer symbolisch, voor het in contact komen met de levensbron.

award voor Wellness resort Veluwebron
Olympisch schaatskampioene Marianne Timmer & beauty en ant-ageing expert Dorien Schonenberg overhandigden het prijsbeeld aan Hester van den Bos van de Veluwse Bron.

prachtig prijzenbeeld - wellness award - modern prijsbeeld van RVS
Wellness Award 2016

groepsfoto uitreiking Wellness Award Marianne Timmer - Dorien Schonenberg
Blije gezichten tijdens de uitreiking

Het is echt een prachtige award die inmiddels een mooi plekje heeft gekregen bij de receptie. We zijn enorm trots op het winnen van deze award, omdat onze gasten hiermee hun waardering laten blijken over hun wellnesservaring bij de Veluwse Bron. Dit is waar wij dagelijks met al onze medewerkers heel hard voor werken: onze gasten een zo ontspannen mogelijk verblijf geven.

Hester van den Bos-Nauta
Brandmanager Resorts

wellness award 2016 - modern prijzenbeeld van RVS

Toelichting op het ontwerp van het prijzenbeeld

Bij het ontwerp van het kunstwerk heb ik me laten leiden door het woord 'wellness' in combinatie met de praktische toepassing daarvan. 'Well' oftewel 'bron' staat voor het water waarin je kunt baden, maar ook, meer symbolisch, voor het in contact komen met de levensbron.

Het beeldje ontwikkelt zich vanuit een punt, waar het als een bron omhoog welt. De golfjes bovenin zijn symbool voor het reinigende water, maar ook voor de wimpel die de winnaar heeft verdiend. In de omhullende vorm herken je de grote, behaaglijke badhanddoeken die je lekker om kan slaan na een bad of saunarondje.

Moderne Award - modern prijzenbeeld

 Prijzenbeeldje van RVS - buitenzijde is hoogglans gepolijst - binnenzijde is gematteerd

Ook interesse in een speciaal ontworpen award of prijzenbeeld? Neem contact op 

Overige awards